neděle 28. října 2012

Sněžííí

Seznamovačka se sněhem dopadla dobře. Určité lépe než s deštěm a gumákama...to Amálka uplakaně koukala na holinky a vyčítavě na mě jako by chtěla říct "Za co to mám?"

6 komentářů:

  1. Majdi, díky za návštěvu u mně, hned letím sem k Tobě, jestli není nějaká nová kabelka ;-) a tady je přitom ještě něco hezčího!! Je kouzelná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, vždyt se psala, že mi bude trvat dlooouho:) Naštěstí už je hotová, jen jí musím vyfotit.

      Vymazat
  2. Majdi, u nás včilka po ránu sněží, do frasa;-D. Včera jsme byli na uspávání zvířatek a lampionovém průvodu. Zima byla jak v Cařihradu. Stelóšek to vesměs celé prořvala, takový jsme rodiče:o))). Tak aspoň Esťulka si to užila a nechtěla domů. Máš u mě modrý pozdrav z Barcelóny;=).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji! Fotky mě krásně zahřály:) U nás je šeredně, snad se sluníčko brzo vrátí...

      Vymazat
  3. Aaach, statečné to dítě! :-) U nás to bylo právě naopak. Adámek byl z holínek celý nadšený, ihned pochopil, že tohle bude jeho radost :-) Jakmile o víkendu spatřil sníh... doma v sedě u dveří na terasu to ještě šlo, ale venku už taková sranda nebyla. Holt, naše rodina fakt nepatří k fanouškům zimy :-) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je sranda:)Já mám zimu i sníh ráda, ale chodíme na procházky i v dešti. Tak sem právě myslela, že se to bude Amálce zamlouvat, ale zatím neee:)

      Vymazat