neděle 22. dubna 2012

Šité maličkosti 

Prodala se má první kabelka(tedy takhle veřejně prezentovaná)  Měla jsem z toho velkou radost a tak jsem milé Věrce vyrobila jako bonus, kosmetickou taštičku ze stejné kolekce jako je její budoucí kabelka. Je to taková milá drobnost, která nezabere mnoho času a doufám ,že mé první zákaznici vykouzlí radostný úsměv.
 Druhá drobnost je prostírka pro mojí dlouholetou kamarádku Dorotku. No přeci nepůjdu na návštěvu s prázdnou že:). Milá Marianko měla si tak skvělý nápad, že ho asi ještě párkrát z opakuji ...díky:)

11 komentářů:

  1. Pěkné, pěkné drobnosti, Majdi ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Majdalenko, držím Ti palečky, ať se daří v prodeji a vlastně závidím, že jsi toto rozhodnutí zrealizovala. Celá Tvá tvorba je moc hezká a vkusná. Měj krásné dny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni děkuju moc jsi zlatá. Teda popravdě řečeno nic moc statečného na tom není dát své výrobky na Flér. Pokud to člověka neživí a dělá to jen pro radost tak to je takové milé z zpestření:)

      Vymazat
  3. Majdi,
    krásně tvoříš! A koukám, že panely jsou ještě k mání... To je milá nostalgie, viď?
    Přeju hezký a radostný den. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marianko, díky moc. Taky sem koukala, že je tam Ivanka zase doskladnila, hned bych je brala, ale musím se ted trochu krotit:)

      Vymazat
  4. Krása,ta prostírká je dokonalá!!!!!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  5. Majdi, no to je nádhera:o))). Ten bonus bych brala taky, paní z něho bude určitě nadšená;-D!!! Krásné čmaněníčko. Míša

    OdpovědětVymazat
  6. Miško díky, no já sem z toho měla takovou radost, že sem jí to musela ušít jako poděkování:)

    OdpovědětVymazat
  7. obrovská gratulace ;-) a bonusy vždy potěší ;-)

    OdpovědětVymazat