čtvrtek 3. května 2012

Šatky

No co vám budu povídat z těch mám taky ohromnou radost. Látku od Amy Butler  jsem si koupila díky Amálce a jejímu prvnímu zoubku i když ho teda našel můj Pavel:)
Střih je trochu podle Burdy , ale spíš jsem improvizovala. Návody mě moc neberou a jakmile to nepochopím na poprvé tak to většinou podruhé nečtu:)












8 komentářů:

  1. Majdi,
    krásná látka i šaty! Tenhle střih mám moc ráda - ne teda podle Burdy, "získala" jsem ho rozpáráním jedné halenky, od té doby na něj nedám dopustit :).
    Hezký večer! M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marianko, ty už seš zkušená:) Já sem to chtěla vyzkoušet podle té burdy jak to bude sedět...nakonec to dopadlo dobře:)
      Střih to je fakt bezvadnej a lichotivej:)

      Vymazat
  2. Majdi, čovole to je nádherné čmanění!!! A ta koc na těch fotkách, to jsi jako Ty;-D?, móóóc Ti to v těch šatičkách sluší drahá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, ano ano to jsem já:) Díky moc ty lichotnice:)

      Vymazat
  3. Majdi, tie sú povabné a dostala si k nim aj letenku do Japonska? Vyzeráš, že nacvičuješ to ukláňanie ;) ...alebo aspoň pozvánku na sushi by to chcelo, vyzerajú tak ľahko orientálne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Barborko jsou bohužel bez letenky. Naše focení probíhá tak, že máme v jedné ruce Amálku a pak rychle fotíme:) Lepší fotky šatů zatím nemám:)

      Vymazat